Treballa amb nosaltres

 • Dades personals: • DD barra MM barra AAAA


  • Documents: CV

  • Tipos de archivos aceptados: rtf, doc, docx, txt, pdf, odt, Tamaño máximo de archivo: 2 MB.
  • Mida máxima per arxiu 1MB

 • DD barra MM barra AAAA

 • Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

  Responsable: FUNDACIO SANTA MARIA DE SIURANA
  Finalitat: Gestió de les dades necessàries per poder prestar els serveis per vostè sol·licitats.
  Legitimació: -El interessat va donar el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics. -El tractament és necessari per a l'execució d'un contracte en el qual l'interessat és part o per l'aplicació de mesures precontractuals. -El tractament és necessari per al compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament.
  Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
  Drets: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació i supressió, així com uns altres que pugui tenir reconeguts, tal com es detalla a la informació addicional.
  Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web:
  O pot sol·licitar fullet explicatiu en el nostre establiment.
  En compliment de la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI CE), vostè ens autoritza a remetre-li per mitjans electrònics publicitat i comunicacions que puguin ser del seu interès i / o documents per a la correcta execució de la relació establerta.
  D'acord amb el que estableix el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCION DE DADES 679/2016 DE LA UNIÓ EUROPEA, (RGPDUE), vostè consenteix que les seves dades siguin recopilades i tractades per FUNDACIO SANTA MARIA DE SIURANA amb la finalitat de prestar els serveis acordats i gestionar les tasques administratives, comercials i fiscals/comptables que se'n deriven, tal com indiquem en la informació sobre protecció de dades. He llegit, entès i accepto la recollida de dades. Informació detallada sobre protecció de dades.
 • Seminari Centre Tarraconense
  Carrer de Sant Pau 4.
  43003 Tarragona
  Tel: 977 249 724
  Mail: fundacio@fundaciosiurana.cat
  https://fundaciosiurana.cat/

  * * * * * *
 • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.