Casal d’Estiu

Casal d’Estiu

Des de fa més de 5 anys, la Fundació Santa Maria de Siurana organitza i dirigeix un casal al mes d’agost on acull a una cinquantena d’infants entre 4 i 12 anys.

Aquesta activitat pretén garantir la participació d’infants i adolescents en situació de vulnerabilitat social i en risc de maltractament, en activitats d’educació en el lleure i assegurar un mínim de 2 àpats diaris, esmorzar i dinar, per tal de garantir unes condicions alimentàries òptimes.

És per això que creiem que l’educació en general, i l’educació en el lleure en particular, són agents claus en el creixement i desenvolupament de la persona. Es presenten com a elements d’inclusió social, eines de prevenció i de socialització de primer ordre.

Casal amb col·laboració del:

    

Cada vegada tenen més pes d’altres com les competències bàsiques, transversals, de socialització, habilitats, valors i actituds. En definitiva: saber, saber fer i saber estar. En aquest sentit, els centres d’esplai eduquen en la diversitat, el respecte i l’autonomia.

Som un espai d’inclusió i de comprensió de les múltiples realitats, contribuint significativament a aprendre a ser, a fer, i a conviure en el món.

Vine a passar les vacances amb nosaltres!!

Tenim tot el mes d’agost per divertir-nos molt!
Jugarem, farem tallers, gimcanes, jocs de coneixença, curses d’orientació, treballs manuals creatives, utilització de recursos reciclats, teatres, danses, excursions… i ens ho passarem d’allò més bé!!

Edats: nenes i nens de 4 a 12 anys