Últims cursos

INICIACIÓ AL LLEURE EDUCATIU
[et_pb_section fb_built="1" theme_builder_area="post_content" Read more
7,0015,00

Horari Oficina:

dilluns a divendres de 9:00 a 13:00h
dilluns a dijous de 15:30 a 17:30h

Horari estiu 2020

Hem preparat uns nous protocols, basats, entre d’altres, en els següents punts:

  • Per venir a la nostra oficina, sempre amb cita prèvia: trucant al 977 249 724 o formacio@fundaciosiurana.cat  
  • L’aforament de la nostra oficina serà limitat i organitzat, per així donar-vos un servei més personalitzat. Caldrà demanar cita prèvia abans de vienir, ja sigui per agafar o portar documentació, com per demanar informació o qualsevol assumpte.
  • Totes les nostres instal·lacions i equipaments seran higienitzats de forma continuada.
  • Serà necessària la utilització d’Equips de Protecció Individual (EPIs) tant per part dels nostres professionals com també per part dels nostres clients, per aquest motiu serà imprescindible que els que accediu a les oficines porteu, com a mínim, mascareta, i seguiu les nostres indicacions.

Esperem veure-us ben aviat, cuideu-vos!

Des de 1980

Donant suport i respostes

La nostra raó de ser

La Fundació Santa Maria de Siurana neix amb el suport de la Diòcesi de Tarragona l’any 1980, per cobrir les necessitats de l’àrea de Tarragona de disposar d’un lloc comú per esplais i altres opcions. La nostra tasca es basa en el contacte permanent entre persones, atenent les demandes i peticions dels nostres usuaris.

Cursos i Monogràfics

Alumnes

Esplais

Cases de colonies

La Fundació Santa Maria de Siurana està formada per tres seccions:

Escola de l’Esplai

A l’Escola de l’Esplai oferim formació en el àmbit del lleure educatiu amb un seguit de cursos de Monitor de lleure, Director d’activitats de lleure infantil i juvenil. Monitor de Menjador i transport, Coordinador de Menjador, Vetllador Escolar diversos Monogràfics, Cursos subvencionats pel SOC dins de l’àmbit socioeducatiu i formacions per Ajuntaments.

Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans de Tgna

El MCECC Tarragona és la Federació de centres d’esplai, el punt de trobada de tots els Centres d’Esplai de Tarragona des d’on es treballa per donar suport, assessorar i acompanyar-los en el seu dia a dia.
La seva funció és servir en tot allò que millori la qualitat de les activitats dels centres d’esplai i el seu funcionament com a entitats juvenils i voluntàries.

On
Servei de Colònies

El Servei de Colònies ofereix el serveis necessaris per poder dur a terme la tasca educativa en el temps de lleure: assegurances, monitoratge i allotjaments en Cases de Colònies, on poder gaudir d’uns dies d’esplai aprenentatge i esbarjo.
Les instal·lacions que oferim, són la Casa de Colònies Rector de Vallfogona, la Casa de Colònies de Querol.

[mc4wp_form id=”3609″]