Missió i Visió

LA NOSTRA MISSIÓ:

 

  • Ser presents en la societat a través de l’educació en el lleure fomentant la participació, l’animació cívica, l’educació ambiental, el respecte a la diversitat, l’educació per la pau i l’educació social mitjançant les activitats dels Centres d’Esplai, altres entitats i moviments.
  • Donar suport als Centres d’Esplai, a altres entitats i moviments de la Diòcesi pel desenvolupament de les seves activitats.
  • Fomentar la participació dels infants, adolescents i joves als Centres d’Esplai i a les diverses activitats i accions de la Diòcesi.
  • Prioritzar l’atenció a la infancia i a la joventut.
  • Impulsar la millora de las Cases de Colònies per poder oferir un servei de qualitat.
  • Vetllar per la formació dels educadors i educadores de lleure, amb un servei obert a la societat, donant prioritat als Centres d’ Esplai de la nostra Diòcesi.
  • Promoure, des dels valors de l’humanisme cristià, l’educació en el lleure i el voluntariat.

LA NOSTRA VISIÓ ÉS:

 

La Fundació Santa Maria de Siurana és una entitat educativa de referencia en tota la província de Tarragona, oferint un servei d’ orientació, de serveis educatius, d’educació i de servei a les persones en totes les seves vessants i de qualitat pedagògica.

DOCUMENTACIÓ

 

La Fundació neix amb una missió i una visió clares. La nostra missió principal és estar presents a la societat a través de l'educació dels més joves, donant suport a Centres d'Esplai, fomentant la seva participació, prioritzar l'atenció a la infància i la joventut i vetllar per la formació d'educació de lliure. La nostra visió és arribar a ser una entitat educativa de referència a tota la província de Tarragona, oferint serveis d'orientació, educatius i d'educació i servei a les persones. Per això, oferim gran varietat de cursos i serveis per a tothom, amb la finalitat d'ajudar i ser presents a la societat. ¡Llegeix sobre la nostra Missió i visió!

Per transformar el món, formem persones!