Entitats de les quals formem part

LA FUNDACIÓ SANTA MARIA DE SIURANA ÉS MEMBRE DE:

 

Entitats de les que formem part

Coordinació Catalana de Colònies Casals i Clubs d’Esplai (CCCCCE), aplega les federacions de centres d’esplai cristians i les escoles de formació en educació en el temps lliure de les diòcesis catalanes. La seva història com a Coordinació Catalana té més de trenta anys d’antiguitat.

Som…

    • Més de 320 entitats i centres, alguns dels quals acumulen més de 40 anys d’història.
    • Prop de 25.000 infants i joves participen en les activitats de Coordinació Catalana, les seves entitats i centres federats.
    • Més de 6.000 educadors i monitors perfeccionen la seva formació anualment a les escoles de l’Esplai de Catalunya. de Catalunya. Una xarxa de serveis integrals per a l’educació, l’animació sociocultural i el turisme social, gestionats i oferts amb experiència, professionalitat, rigor, especialització, i amb les millors condicions per als usuaris: cases de colònies, gestió d’entitats, materials didàctics i assegurances.

Mitjançant Coordinació Catalana de Colònies Casals i Clubs d’Esplai som membres de:

Federació Internacional d’Acció Parroquial

Són moltes les entitats de què formem part. A la Fundació Siurana som membres de la Coodinació Catalana de Colònies Casals i Clubs d’Esplai. Aquesta organització s'encarrega de recollir totes les federacions de centres d'esplai cristians i escoles de formació en educació de lleure de les diòcesis catalanes. La seva fundació data de més de 30 anys d'antiguitat. En total, es pot explicar un total de més de 320 entitats i centres, alguns dels quals tenen a l'esquena més de 40 anys d'història. A més, prop de 25.000 infants i joves que participen en aquestes activitats organitzades per la Coodinació Catalana de Colònies Casals i Clubs d'esplai, les seves identitats i centres federats. Això no seria possible sense l'ajut dels més de 6000 educadors i monitors perfeccionant la seva formació anualment a les escoles d'Esplai de Catalunya. Una xarxa de serveis integrals per a l'educació, l'animació sociocultural i el turisme social, que estan gestionats i oferts amb experiència professionalitat, rigor, especialització i amb les millors condicions per a tots els usuaris que en formen part: cases de colònies, gestió de entitats, materials didàctics i assegurances. Vols quines són les entitats de les que formem part? Entitats de les que formem part Entitats de les que formem part Entitats de les que formem part Entitats de les que formem part Entitats de les que formem part Entitats de les que formem part