TALLERS FORMATIUS

TALLERS FORMATIUS:

 

Xerrades i tallers per nois i/o noies joves, on tractem temes d’actualitat vinculats al seu creixement personal i emocional.

El respecte als altres és necessari per viure en la societat que ens mereixem!

igualdad en las aulas

Reeduquem-nos en el Gènere

Necessitem transformacions en la nostra quotidianitat, parlar d’escoles que lluiten per la igualtat.
És una gran motxilla la que portem els adults, i molts cops, no som conscients de tot allò que ha quedat intrínsec en nosaltres.
Amb aquest taller oferim accions concretes que incloguin pràctiques escolars capaces de transformar les relacions de desigualtat per raons de sexe entre els i les joves o entre el mateix professorat.

Tot i que es lluita dia a dia per aconseguir la igualtat, encara avui moltes noies/dones es troben en situació de desigualtat tant social, laboral com econòmica pel simple fet de ser dones.

Aquests tallers volen crear un espai per poder compartir de manera lliure i exemptes de judici les diferents experiències i històries de vida.

Un espai per crear xarxa i així poder empoderar-nos entre totes!

Per la Igualtat de gènere i la prevenció de la violència masclista.

Des de la Fundació Siurana sabem la importància de tractar temes tan cabdals amb els joves per tal de poder-los oferir diversos punts de vista que els ajudin a entendre la realitat i la dimensió d’aquestes problemàtiques.

Contractacions de qualsevol taller formatiu per alumnes.i professionals de l’esenyament:

 

Si esteu interessats a contractar aquesta formació dirigida a joves i docents, poseu-vos en contacte amb la nostra oficina:

 

A la Fundació Siurana de Santa Maria disposem de gran varietat de cursos de formació, tant en línia com presencials. Dins de Lleure Educatiu pots trobar cursos com: monitor de lleure infantil i juvenil, curs de director de lleiure infantil i juvenil, iniciació al lleure educatiu i voluntariat, activa't al lleure i monogràfics. L'Educació al lleure és un conjunt d'activitats i experiències que es fan en el lleure d'infants i joves amb intenció pedagògica fora de l'àmbit familiar i el currículum escolar. Això els ajuda a sortir de la seva zona de confort, adquirir habilitats socials, competències i sentint-se protagonistes de la seva pròpia vida. D'altra banda, també oferim cursos de lleure escolar com les nostres formacions de coordinador de menjador, de monitor de menjador, de vetllador escolar, curs de monitor de Ludoteca i monogràfics. Amb la finalitat de fer els nostres cursos el més accessibles possibles, oferim cursos 100% online. Això permet avançar des de la comoditat de les cases, al vostre ritme i amb el suport de tutors de manera virtual. Oferim cursos com el de Coordinador de Menjador Online, Monitor de Menjador, Curs de Vetllador Escolar i monitor de Ludoteca. Per aquells que volen una formació continuada, els monogràfics són lopció perfecta. En aquest grup, destaquem cursos com la manipulació d'aliments, l'autoestima com a fortalesa, transport escolar i iniciació a la llengua de signes.

Tallers formatius

A més, oferim diferents monogràfics sota demanda a entitats o grups particulars amb un mínim de 10 alumnes com: pedagogia activa, supervivència a la naturalesa, educació i intel·ligència emocional, educació i ambient, regenerar-nos: perspectiva de gènere, xarxes i emocions, psicopatologia a l'aula. Els nostres tallers formatius sempre son una bona opció per formar-se.

El cervell no és un got per omplir, sinó un llum per encendre