Tallers Formatius

Xerrades i tallers per nois i/o noies joves, on tractem temes d’actualitat vinculats al seu creixement personal i emocional.

El respecte als altres és necessari per viure en la societat que ens mereixem!

igualdad en las aulas

Reeduquem-nos en el Gènere

Necessitem transformacions en la nostra quotidianitat, parlar d’escoles que lluiten per la igualtat.
És una gran motxilla la que portem els adults, i molts cops, no som conscients de tot allò que ha quedat intrínsec en nosaltres.
Amb aquest taller oferim accions concretes que incloguin pràctiques escolars capaces de transformar les relacions de desigualtat per raons de sexe entre els i les joves o entre el mateix professorat.

Tot i que es lluita dia a dia per aconseguir la igualtat, encara avui moltes noies/dones es troben en situació de desigualtat tant social, laboral com econòmica pel simple fet de ser dones.

Aquests tallers volen crear un espai per poder compartir de manera lliure i exemptes de judici les diferents experiències i històries de vida.

Un espai per crear xarxa i així poder empoderar-nos entre totes!

Per la Igualtat de gènere i la prevenció de la violència masclista.

Des de la Fundació Siurana sabem la importància de tractar temes tan cabdals amb els joves per tal de poder-los oferir diversos punts de vista que els ajudin a entendre la realitat i la dimensió d’aquestes problemàtiques.

Contractacions de qualsevol taller formatiu per alumnes i professionals de l’ensenyament:

Si esteu interessats a contractar aquesta formació dirigida a joves i docents, poseu-vos en contacte amb la nostra oficina: