monogràfic iniciació a la llengua de signes catalana (lsc)

Iniciació a la llengua de signes catalana (LSC)

El Monogràfic de Iniciació a la llengua de signes catalana (LSC) consta de 8h teòriques.

Actualment no hi ha cap curs disponible

Disculpeu les molèsties, esperem tenir més cursos ben aviat!

Objectius i a qui va dirigit:

Dirigit a:

  • A qualsevol persona que vulgui tenir coneixements de la llengua de signes en català

Objectius:

  • Conèixer el continguts de l’Alfabet Dactilològic
  • Comprendre missatges senzills
  • Produir missatges propis en LSC en situacions bàsiques de comunicació
Esquema del Curs
  • Comunicació no verbal aplicada en Llengua de Signes Catalana
    • Expressió facial y corporal
  • Terminologia y gramàtica  general de la LSC
    • Salutacions y presentacions
Titulació

Certificat Acreditatiu d’Aprofitament emès pel centre de formació Escola de l’Esplai de Tarragona (Fundació Santa Maria de Siurana)

Professorat

Montse Fornes

Persona sorda usuària y nativa de la Llengua de Signes Catalana  (LSC) amb àmplia formació y experiència en ensenyament de LSC.

A la Fundació Siurana de Santa Maria disposem de gran varietat de cursos de formació, tant en línia com presencials. Dins de Lleure Educatiu pots trobar cursos com: monitor de lleure infantil i juvenil, curs de director de lleiure infantil i juvenil, iniciació al lleure educatiu i voluntariat, activa't al lleure i monogràfics. L'Educació al lleure és un conjunt d'activitats i experiències que es fan en el lleure d'infants i joves amb intenció pedagògica fora de l'àmbit familiar i el currículum escolar. Això els ajuda a sortir de la seva zona de confort, adquirir habilitats socials, competències i sentint-se protagonistes de la seva pròpia vida. D'altra banda, també oferim cursos de lleure escolar com les nostres formacions de coordinador de menjador, de monitor de menjador, de vetllador escolar, curs de monitor de Ludoteca i monogràfics. Amb la finalitat de fer els nostres cursos el més accessibles possibles, oferim cursos 100% online. Això permet avançar des de la comoditat de les cases, al vostre ritme i amb el suport de tutors de manera virtual. Oferim cursos com el de Coordinador de Menjador Online, Monitor de Menjador, Curs de Vetllador Escolar i monitor de Ludoteca. Per aquells que volen una formació continuada, els monogràfics són lopció perfecta. En aquest grup, destaquem cursos com la manipulació d'aliments, l'autoestima com a fortalesa, transport escolar i iniciació a la llengua de signes. A més, oferim diferents monogràfics sota demanda a entitats o grups particulars amb un mínim de 10 alumnes com: pedagogia activa, supervivència a la naturalesa, educació i intel·ligència emocional, educació i ambient, regenerar-nos: perspectiva de gènere, xarxes i emocions, psicopatologia a l'aula. Els nostres tallers formatius sempre son una bona opció per formar-se.

El mestre que intenta ensenyar sense inspirar en l'alumne el desig d'aprendre, està tractant de forja un ferro fred