Cursos SOC

Cursos SOC:

 

Els cursos de formació professional per a l’ocupació són programes formatius teòrico-pràctics que tenen com a finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral mitjançant l’assoliment i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores.

Son cursos subvencionats presencials i s’adrecen a persones treballadores en situació d’atur i un petit percentatge a treballadors en actiu. Al finalitzar s’obté un certificat de professionalitat.

Sobre el curs

A la Fundació Santa Maria de Siurana de Tarragona, oferim alguns cursos de formació subvencionada amb Certificats de professionalitat. Son cursos presencials i prioritaris per a persones en recerca de feina (encara que hi ha algunes places per alumnes en actiu).

Els Certificats de Professionalitat són una titulació oficial que demostra la capacitació per a exercir un determinat treball en qualsevol estat de la Unió Europea. Realitzar la formació per a la seva obtenció suposa entrenar-se en l’adquisició de competències i habilitats que ajudaran a l’acompliment en aquesta professió. Aquestes titulacions, tenen com a objectiu millorar la qualificació dels professionals per tal de donar noves oportunitats laborals.

Aquests cursos consten d’una part teòrica i una part de pràctiques professionals no laborals en empreses referents del sector.

Més del 70% des nostres alumnes de formació subvencionada i ocupacional s’han inserit laboralment, segons les dades del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya).

Documentació

Documentació necessària per a poder accedir al curs:

  • Currículum Vitae
  • Fotocòpia NIF/NIE
  • Document compulsat que acrediti alguna de les formacions requerides*
  • Document d’alta i renovació de la demanda d’ocupació (DARDO). S’ha de sol·licitar directament a la teva OTG o per internet – Les persones que estiguin en situación d’atur (demanda d’ocupació) i les persones que estan en actiu treballant (millora d’ocupació)
  • Fotocòpia de la capçalera de la nòmina – En el cas de les persones que estiguin treballant en actiu.

*En el cas dels Cursos de Nivell 2 (ESO/EGB/CP del mateix nivell/prova accés al CFGM).
*En el cas dels Cursos de Nivell 3 (Batx/BUP/CP del mateix nivell/prova accés al CFGS)

Certificats de professionalitat subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (prioritaris per a persones en recerca de feina)

Contacta amb nosaltres:

Si vols rebre informació dels nostres cursos, envians aquest formulari.

Vull rebre informació sobre els cursos

4 + 12 =

FAQ

Algunes de les preguntes frequents que ens feu tenen una sencilla resposta aquí mateix.

Puc faltar algun dia de classe?

És obligatori assistir al 75% de les sessions de cada mòdul.
És recomanable no faltar mai, perque les sessions són úniques i el seu contingut no el tindríeu. No obstant, si es falta s’ha de justificar amb antelació.

Quins són els requisits per accedir al cus?

Són cursos dirigits, majoritàriament, a persones que estiguin a l’atur. Després depèn de si és un curs de nivell 1,2 o 3.

Ens facilitaran les pràctiques?

Sí, per als cursos del SOC, la Fundació Siurana facilita les pràctiques per tots els alumnes.

Té sortida laboral?

Totes les formacions que us oferim tenen sortides laborals. Depenem de la oferta i la demanda que hi hagi en cada moment. El més important és que us formeu molt bé i tingueu bona predisposició laboral.

Els cursos online et permeten avançar des de casa al teu ritme. La formació online i l'especialització d'educacions al camp de voluntariat com a professional és una de les nostres activitats principals. Dins de Lleure Educatiu pots trobar cursos com: monitor de lleure infantil i juvenil, curs de director de lleiure infantil i juvenil, iniciació al lleure educatiu i voluntariat, activa't al lleure i monogràfics. L'Educació al lleure és un conjunt d'activitats i experiències que es fan en el lleure d'infants i joves amb intenció pedagògica fora de l'àmbit familiar i el currículum escolar. Això els ajuda a sortir de la seva zona de confort, adquirir habilitats socials, competències i sentint-se protagonistes de la seva pròpia vida. D'altra banda, també oferim cursos de lleure escolar com les nostres formacions de coordinador de menjador, de monitor de menjador, de vetllador escolar, curs de monitor de Ludoteca i monogràfics. Amb la finalitat de fer els nostres cursos el més accessibles possibles, oferim cursos 100% online. Això permet avançar des de la comoditat de les cases, al vostre ritme i amb el suport de tutors de manera virtual. Oferim cursos com el de Coordinador de Menjador Online, Monitor de Menjador, Curs de Vetllador Escolar i monitor de Ludoteca. A més, oferim diferents monogràfics sota demanda a entitats o grups particulars amb un mínim de 10 alumnes com: pedagogia activa, supervivència a la naturalesa, educació i intel·ligència emocional, educació i ambient, regenerar-nos: perspectiva de gènere, xarxes i emocions, psicopatologia a l'aula. cursos soc cursos soc cursos soc cursos soc cursos soc cursos soc cursos soc cursos soc cursos soc

L'art d'ensenyar és l'art d'ajudar a descobrir