QUI SOM

El valor més important de la nostra Fundació són les persones que en formen part.

Aquests són els nostres professors.

 

Àrea Pedagogia

Joan Àguila Chavero

Licenciado en Teología Pastoral especialidad Pastoral Juvenil y Catequética. Licenciado en Teología.

Cap d’Estudis

Silvia Baglietto Garachana

Co-directora del’Escola de l’Esplai de Tarragona. És mestra d’Ed. Primària, llicenciada en Cc. Empresarials i Tècnica sup. de Comerç i Màrqueting. Llarga trajectòria en el lleure educatiu com a monitora i directora.

Àrea Tècnica

Natàlia Bru Budesca

Directora i monitora, ha estat, durant anys formadora del MEG, coordinadora de campus, casals i menjadors escolars.

Àrea Pedagogia. Àrea Sociologia.

Xavi Corbella Torné

Formador de mestres i educadors i assessor de centres educatius per a la innovació (Aliances Magnet). Mestre d’Educació Infantil, funcionari en excedència.
Experiència en l’àmbit de l’educació no formal i formal (monitor, director, vetllador, educador, mestre…) .

Àrea Pedagogia

Helena Ferré Ruiz

Pedagoga i tècnica en Animació Sociocultural. Formació i experiència en l’ambit del lleure educatiu i esportiu. Treballa en residències amb persones amb discapacitats.

Àrea de Gestió d’Entitats i Voluntariat.

Mònica Garcia

Diplomada en Treball Social, la seva vida professional ha estat sempre lligada a les entitats sense ànim de lucre dedicades a l’atenció de persones. Àmplia experiència en la gestió d’entitats i equips. Actualment treball com a coordinadora de voluntariat, formadora i adjunta de direcció a la Fundació Frederic i Bara, de Reus.

Àrea Pedagogia. Àrea Sociologia.

Jose García Rodríguez

Mestre, Director i Monitor de lleure. Trajectòria en el voluntariat de lleure educatiu i Director del Parc de Nadal de Cambrils.

Àrea de Sociologia. Àrea de Salut. Àrea de Voluntariat.

Miriam Gonçalves Cubilla

Educadora social, Tècnica integració social, formació Coaching, PNL, Directora i monitora de lleure, nivell 2 llengua de signes. Formadora des de fa 13 anys a l’EET, experiència en l’àmbit social i diversitat funcional. Més de 15 anys en el voluntariat.

Àrea de Teologia. Àrea Tècnica. Àrea Voluntariat.

Jaume Grau Soriguera

Responsable d’àrea. Tècnic superior en Ed. Infantil. La seva vida ha estat lligada al món del lleure on ha fet de monitor en diferents esplais, casals i colònies

Àrea de Salut.

Sandra Inestal Jareño

Responsable d’àrea. Diplomada en Infermeria, diversos postgraus en l’àmbit de la salut. Formadora de cursos d’Ed. en el Lleure i del Servei d’Ocupació de Catalunya. Voluntària al Club Vaixell, amb persones amb diversitat funcional, des de fa 15 anys, entre altres.

Principal

Aleix Joan Martin-Gustems

Historiador i director de lleure amb més de 6 anys d’experiència amb infants i joves potenciant les seves qualitats mitjançant l’educació inclusiva.

Àrea de Tècnica.

Encarna Laínez Robert

Ha estudiat Art dramàtic (EAB, Barcelona) i Mim corporal (Moveo, Barcelona) i Animació socio cultural i Tècnica de Llar d’Infants. Ha fet de monitora, animadora, formadora, actriu, guionista i directora.

Àrea de Pedagogia. Àrea de Psicologia.

Jordi Lainez Robert

Psicopedagog, Educador social i animador sociocultural. Experiència en l’àmbit de l’acolliment familiar (ICIF), va ser coordinador pedagògic amb la Fund. Pere Tarrés, Docent a l’ICE de l’URV…

Àrea de Pedagogia.

Violant Lillo Martí

Graduada en Ed. Infantil menció en Atenció a la diversitat. Màster en psicopedagogia clínica. Experiència com a educadora en activitats en el temps de lleure. Formadora en manipulació d’aliments.

Àrea del Psicologia i Salut.

Mónica Maldonado Azuaga

Docència de la formació professional per a l’ocupació. Intel·ligència Emocional, Programació Neurolingüística. Graduada en Treball Social. Tècnic Superior en Integració Social

Àrea de Pedagogia. Àrea Tècnica.

David Martí Sanz

Responsable d’àrea. Educador social. Director i monitor d’activitats de lleure. Experiència en l’àmbit social, infància en risc, coordinador de parcs de Nadal…

Principal

Cristina Mas Serra

Nutricionista-dietista especialitzada en educació i promoció de la salut. Professora del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la URV. Fou voluntària en el Projecte de Capacitació de formadors/es de salut a la Comunitat de Chiapas i en l’assessorament en lactància materna a l’H. Joan XXIII, entre d’altres.

Principal

Martín Merlo

Psicòleg i formador. Experiència en l’àmbit de la diversitat funcional, la neurociència, psicologia clínica i docent de la Facultat de Medicina (UdelaR), a l’Uruguai.

Principal

Laia Mongelos Amill

Titulació del grau en infermeria, monitora de lleure des de fa més de sis anys.

Principal

Jéssica Miró Rodríguez

Mestra de Primària especialista llengua estrangera. Màster d’Expert en Pastoral Educativa. Monitora i Directora de Lleure. 15 anys de voluntària a l’esplai Quart Creixent de Cambrils desenvolupant diferents tasques (actualment direcció).

Principal

Esther Neila Garachana

Més de 30 com a Mestra d’Ed. Infantil i entrenadora de bàsquet. Postgrau de Psicomotricitat i màster en Psicologia esportiva, entre altres. Formadora a la Fed. Catalana de Bàsquet i a l’Escola de l’Espai de Tarragona.

Principal

Gisela Ninot Aragonès

Tècnica en Ed. Infantil i Graduada en Ed. Infantil. Exerceix de monitora de lleure des de fa més de 12 anys.

Principal

Sergi Pàmies López

Tècnic en Integració Social i estudiant d’ed. Social. Experiència com a director i monitor en temps de lleure, integrador en residència de persones amb diversitat funcional i intel·lectual i en un Institut públic.

Principal

Cristina Rodriguez Millán

Pedagoga especialitzada en el tercer sector i voluntariat (Post-grau en cooperació, desenvolupament i innovació social, URV). Va ser tècnica de la FCVS a Tarragona, formadora en l’àmbit de la transformació social, l’associacionisme, dinamització de grups… Formadora de cursos del SOC i de l’Escola de l’Esplai.

Principal

Meritxell Rodríguez Valmaña

Mestra de primària esp. Ed. Física, Tècnica en Ed. Infantil, Monitora i Directora de Lleure. Ha exercit més de deu anys de monitora i cinc de Directora. Dos anys de docent en l’àmbit de l’educació no formal i entrenadora esportiva. Cinc anys com a coordinadora d’activitats i promotora de centres pel MECC.

Principal

Júlia Roldán Canova

Integradora social i Directora de lleure. Experiència en el camp de l’educació en el lleure i escolar. Formadora dels cursos del SOC en l’àmbit de la diversitat funcional.

Principal

Estrella Segura López

Coordinadora de la Fundació Santa Maria de Siurana. Més de 25 anys en tasques d’administració, gestió i secretariat.

Principal

Anna Sirisi Anguera

Llicenciada en Pedagogia, Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia

Principal

Javier Veraguas Gabarrón

Mestre, Integrador Social, Director i Monitor de lleure. Trajectòria vital sempre relacionada amb l’àmbit del voluntariat comunitari. Treballa a la Fundació Federic Bara on entre altres coses s’ocupa de la comunicació en xarxes socials i elaboració de documents.

TESTIMONIS

Què opinen els nostres alumnes

QUÈ OPINEN ELS NOSTRES ALUMNES:

 

Son muy responsables en la organización de los cursos. La mayoría de los profesores son excelentes profesionales.

Marisela Del Valle Goitía López

Alumna del Curs de Monitora de Lleure M339 de Salou 2018

Hoy estoy tremendamente satisfecho de poderos escribir estas líneas, debido a que muy pocas veces tengo pruebas fehacientes de los efectos y el calado que causan mis charlas en la gente, y menos tan rápidamente. Hace un par de semanas hice una ponencia para un grupo de alumnos de Fundació Santa Maria de Siurana, y me han hecho llegar unas fotografías de unos murales donde exponen los pensamientos que les inspiraron mis palabras. Juzgar vosotros mismos y decidme, si un buen mensaje a las personas correctas para recibirlo no puede aumentar la llama que tenías latente.

Raúl de Retales de una Vida

Els cursos online et permeten avançar des de casa al teu ritme. La formació online i l'especialització d'educacions al camp de voluntariat com a professional és una de les nostres activitats principals. A la Fundació Siurana de Santa Maria disposem de gran varietat de cursos de formació, tant en línia com presencials. Dins de Lleure Educatiu pots trobar cursos com: monitor de lleure infantil i juvenil, curs de director de lleiure infantil i juvenil, iniciació al lleure educatiu i voluntariat, activa't al lleure i monogràfics. L'Educació al lleure és un conjunt d'activitats i experiències que es fan en el lleure d'infants i joves amb intenció pedagògica fora de l'àmbit familiar i el currículum escolar. Això els ajuda a sortir de la seva zona de confort, adquirir habilitats socials, competències i sentint-se protagonistes de la seva pròpia vida. D'altra banda, també oferim cursos de lleure escolar com les nostres formacions de coordinador de menjador, de monitor de menjador, de vetllador escolar, curs de monitor de Ludoteca i monogràfics. Amb la finalitat de fer els nostres cursos el més accessibles possibles, oferim cursos 100% online. Això permet avançar des de la comoditat de les cases, al vostre ritme i amb el suport de tutors de manera virtual. Oferim cursos com el de Coordinador de Menjador Online, Monitor de Menjador, Curs de Vetllador Escolar i monitor de Ludoteca. Per aquells que volen una formació continuada, els monogràfics són lopció perfecta. En aquest grup, destaquem cursos com la manipulació d'aliments, l'autoestima com a fortalesa, transport escolar i iniciació a la llengua de signes.

qui som

A més, oferim diferents monogràfics sota demanda a entitats o grups particulars amb un mínim de 10 alumnes com: pedagogia activa, supervivència a la naturalesa, educació i intel·ligència emocional, educació i ambient, regenerar-nos: perspectiva de gènere, xarxes i emocions, psicopatologia a l'aula. T'interessa la formació que oferim a la Fundació Siurana? Anima't i fes els cursos online amb nosaltres.

El mestre ensenya més amb el que és que amb el que diu