ORGANITZACIÓ FUNDACIÓ

El valor més important de la nostra Fundació són les persones que en formen part.

 

OFICINA

Directora Escola Esplai de Tarragona

Silvia Baglietto Garachana

Directora del’Escola de l’Esplai de Tarragona. És mestra d’Ed. Primària, llicenciada en Cc. Empresarials i Tècnica sup. de Comerç i Màrqueting. Llarga trajectòria en el lleure educatiu com a monitora i directora.

Coordinador de la Fundació

Albert Garrit Forns

 

Cap d’estudis

Anna Sirisi

 

Coordinadora de projectes i formació a mida

Júlia Roldán Canova

Integradora social i Directora de lleure. Experiència en el camp de l’educació en el lleure i escolar. Formadora dels cursos del SOC en l’àmbit de la diversitat funcional.

Coordinadora dels serveis de Colònies Vacacionals

Marina Vendrell Briansó

 

Coordinadora de pràctiques

Isabel Martínez Boronat

 

EQUIP PEDAGÒGIC

CLAUSTRE

TESTIMONIS

Què opinen els nostres alumnes

QUÈ OPINEN ELS NOSTRES ALUMNES:

 

Son muy responsables en la organización de los cursos. La mayoría de los profesores son excelentes profesionales.

Marisela Del Valle Goitía López

Alumna del Curs de Monitora de Lleure a Salou

Hoy estoy tremendamente satisfecho de poderos escribir estas líneas, debido a que muy pocas veces tengo pruebas fehacientes de los efectos y el calado que causan mis charlas en la gente, y menos tan rápidamente. Hace un par de semanas hice una ponencia para un grupo de alumnos de Fundació Santa Maria de Siurana, y me han hecho llegar unas fotografías de unos murales donde exponen los pensamientos que les inspiraron mis palabras. Juzgar vosotros mismos y decidme, si un buen mensaje a las personas correctas para recibirlo no puede aumentar la llama que tenías latente.

Raúl de Retales de una Vida

Els cursos online et permeten avançar des de casa al teu ritme. La formació online i l'especialització d'educacions al camp de voluntariat com a professional és una de les nostres activitats principals. A la Fundació Siurana de Santa Maria disposem de gran varietat de cursos de formació, tant en línia com presencials. Dins de Lleure Educatiu pots trobar cursos com: monitor de lleure infantil i juvenil, curs de director de lleiure infantil i juvenil, iniciació al lleure educatiu i voluntariat, activa't al lleure i monogràfics. L'Educació al lleure és un conjunt d'activitats i experiències que es fan en el lleure d'infants i joves amb intenció pedagògica fora de l'àmbit familiar i el currículum escolar. Això els ajuda a sortir de la seva zona de confort, adquirir habilitats socials, competències i sentint-se protagonistes de la seva pròpia vida. D'altra banda, també oferim cursos de lleure escolar com les nostres formacions de coordinador de menjador, de monitor de menjador, de vetllador escolar, curs de monitor de Ludoteca i monogràfics. Amb la finalitat de fer els nostres cursos el més accessibles possibles, oferim cursos 100% online. Això permet avançar des de la comoditat de les cases, al vostre ritme i amb el suport de tutors de manera virtual. Oferim cursos com el de Coordinador de Menjador Online, Monitor de Menjador, Curs de Vetllador Escolar i monitor de Ludoteca. Per aquells que volen una formació continuada, els monogràfics són lopció perfecta. En aquest grup, destaquem cursos com la manipulació d'aliments, l'autoestima com a fortalesa, transport escolar i iniciació a la llengua de signes.

qui som

A més, oferim diferents monogràfics sota demanda a entitats o grups particulars amb un mínim de 10 alumnes com: pedagogia activa, supervivència a la naturalesa, educació i intel·ligència emocional, educació i ambient, regenerar-nos: perspectiva de gènere, xarxes i emocions, psicopatologia a l'aula. T'interessa la formació que oferim a la Fundació Siurana? Anima't i fes els cursos online amb nosaltres.

El mestre ensenya més amb el que és que amb el que diu