Sabeu que la Fundació Santa Maria de Siurana ofereix cursos en línia? Aquests cursos, t’ofereixen la possibilitat de poder avançar des de casa i al teu ritme, sempre amb el suport dels tutors virtuals que estaran amb tu durant tot el procés.

Durant el mes de maig es duran a terme diversos cursos:

CURS DE COORDINADOR DE MENJADOR ESCOLAR

Aquest curs s’inicia el 2 de maig i finalitzarà el 6 de juny. Són cursos impartits en català, encara que s’ofereix la flexibilitat de poder lliurar els treballs en castellà.
El curs dura un total de 40 hores i busca donar-te les eines necessàries perquè puguis millorar com a coordinador de menjador escolar.

Per a poder realitzar aquest curs és necessari disposar del curs de Monitor de Menjador escolar o el Curs de Monitor d’activitats lliures i també per a aquelles persones que tinguin experiència en menjadors escolars.

Per a més informació, pots continuar llegint aquí: https://fundaciosiurana.cat/formacio/cursos-de-lleure-escolar/curs-de-coordinador-de-menjador/

CURSOS DE MONITOR DE MENJADOR

Igual que el primer curs que us presentem, el Curs de Monitor de menjador inicia el 2 de maig i acaba el 16 de juny, comptant també amb un total de 40 hores teòriques.

Aquest curs és sens dubte una bona opció per a obrir nous camins professionals en l’àmbit de la formació i l’educació. En ell, aprendrem estratègies que ens permetran formar-nos com a monitor de menjador i de transport escolar.

Està pensat per a qualsevol persona amb experiència o sense ella que vulgui endinsar-se en l’àmbit de la intervenció socioeducativa.

Es tractaran temes com:

– Alimentació i higiene
– Psicologia evolutiva
– Pedagogia de lleure
– Actuacions en cas d’urgència

Pots saber més sobre els objectius del curs i que aprendràs en el següent link: https://fundaciosiurana.cat/formacio/cursos-de-lleure-escolar/curs-monitor-menjador/

CURS DE VETLLADOR ESCOLAR, CURS BÀSIC D’EDUCACIÓ ESPECIAL

Cada vegada cobren més importància les escoles inclusives i, per tant, es necessiten més figures com la de Vetllador Escolar. El seu objectiu és el de formar persones que vulguin treballar en l’àmbit de l’educació formal amb infants amb necessitats educatives especials (NEE) i millorar la qualitat de la seva educació.

Està destinat a monitors i personal de suport d’aula, monitors de menjador i fins i tot altres educadors que actuïn en l’àmbit escolar de l’educació especial.

Podem destacar alguns dels seus objectius:

– Potenciar la formació en aquesta mena d’educació
– Oferir una visió de realitat d’un vetllador
– Adquirir eines i recursos per a donar un suport educatiu als infants amb NEE

És un curs amb moltes sortides laborals i a l’ésser un curs en línia pots compaginar-lo amb el teu treball o els teus estudis.

Si vols saber més sobre aquest curs, pots accedir a través del següent enllaç: https://fundaciosiurana.cat/formacio/cursos-de-lleure-escolar/curs-vetllador-escolar/

CURS DE MONITOR DE LUDOTECA

Un altre dels cursos que inicia aquest pròxim mes és el de monitor de ludoteca.

En aquest curs aprendràs sobre la importància del joc, les característiques d’una ludoteca i com funciona, conèixer a aquells professionals que treballen en elles i molt més.

La varietat de temes que s’imparteixen en aquest curs són molts:

– Història i funció sociocultural
– El joc
– Psicologia
– Prevenció i primers auxilis

Més informació sobre el curs en: https://fundaciosiurana.cat/formacio/cursos-de-lleure-escolar/curs-monitor-de-ludoteca/

Amb els nostres cursos i a través de la Fundació també podràs trobar ofertes de treball que s’ajustin a les teves necessitats i gaudir del somriure dels més petits.