CURS DE MONITOR DE LUDOTECA ONLINE

Cursos de Monitor de ludoteca

Fundació Santa Maria de Siurana ofereix formacions de Monitor de ludoteca online al llarg de tot l’any.
Aquest curs consta de 40 hores teòriques.
La llengua vehicular és el català, els treballs es poden entregar en català o castellà.
Aquestes formacions us poden ajudar a obrir-vos nous camins professionals.

Inscriu-te al nostre curs:

Actualment no hi ha cap curs disponible

Disculpeu les molèsties, esperem tenir més cursos ben aviat!

Curs monitor/a ludoteca online

Sobre el curs

Mitjançant aquesta formació especialitzada podrem conèixer aspectes importants del joc, les característiques d’una ludoteca: la seva organització, els requisits per la seva creació, els professionals que hi treballen…

Destinataris

Persones de l’àmbit educatiu que vulguin treballar en l’àmbit de les ludoteques o vulguin actualitzar i millorar la seva formació .

Curs monitor/a ludoteca online
Objectius
 • Contextualitzar les ludoteques en el marc educatiu i social
 • Conceptualitzar l’infant des de la visió psicològica
 • Conèixer la importància del joc en el desenvolupament de l’infant
 • Conèixer activitats lúdiques i animació
 • Definir les característiques d’un monitor de ludoteques
Què estudiaràs
 • Història i funció sociocultural
 • Metodologia: organització i activitats
 • El joc
 • Psicologia
 • El paper de l’educador
 • Prevenció i primers auxilis
Funcionament
Consta de 6 assignatures que anirem obrint a principi de setmana, de les que s’ha de fer una tasca i presentar en una setmana (per les rectificacions no hi ha data límit).
El curs té una durada de 6 setmanes, quan totes les tasques estan aprovades s’emet el certificat. Termini màxim 2 mesos.
Titulació
Certificat Acreditatiu d’Aprofitament emès pel centre de formació Escola de l’Esplai de Tarragona

FAQ

Algunes de les preguntes frequents que ens feu tenen una sencilla resposta aquí mateix.

Què vol dir online?

Vol dir que la formació es fa des de casa teva o des d’on tinguis connexió a internet.
Entrareu a una plataforma virtual, on s’aniran penjant les classes, on penjareu els treballs i on tindreu accés a parlar amb el vostre tutor.

Puc fer el curs encara que treballi?

Sí. Només has de disposar de temps i connexió a internet.

Ens facilitaran les pràctiques?

El Monitor de ludoteca no necessita pràctiques.

Té sortida laboral?

Totes les formacions que us oferim tenen sortides laborals. El que passa és que depenem de la oferta i la demanda que hi hagi en cada moment. El més important és que us formeu molt bé i tingueu bona predisposició laboral.

A la Fundació Siurana de Santa Maria disposem de gran varietat de cursos de formació, tant en línia com presencials. Dins de Lleure Educatiu pots trobar cursos com: monitor de lleure infantil i juvenil, curs de director de lleiure infantil i juvenil, iniciació al lleure educatiu i voluntariat, activa't al lleure i monogràfics. L'Educació al lleure és un conjunt d'activitats i experiències que es fan en el lleure d'infants i joves amb intenció pedagògica fora de l'àmbit familiar i el currículum escolar. Això els ajuda a sortir de la seva zona de confort, adquirir habilitats socials, competències i sentint-se protagonistes de la seva pròpia vida. D'altra banda, també oferim cursos de lleure escolar com les nostres formacions de coordinador de menjador, de monitor de menjador, de vetllador escolar, curs de monitor de Ludoteca i monogràfics. Amb la finalitat de fer els nostres cursos el més accessibles possibles, oferim cursos 100% online. Això permet avançar des de la comoditat de les cases, al vostre ritme i amb el suport de tutors de manera virtual. Oferim cursos com el de Coordinador de Menjador Online, Monitor de Menjador, Curs de Vetllador Escolar i monitor de Ludoteca. Per aquells que volen una formació continuada, els monogràfics són lopció perfecta. En aquest grup, destaquem cursos com la manipulació d'aliments, l'autoestima com a fortalesa, transport escolar i iniciació a la llengua de signes. A més, oferim diferents monogràfics sota demanda a entitats o grups particulars amb un mínim de 10 alumnes com: pedagogia activa, supervivència a la naturalesa, educació i intel·ligència emocional, educació i ambient, regenerar-nos: perspectiva de gènere, xarxes i emocions, psicopatologia a l'aula. Els nostres tallers formatius sempre son una bona opció per formar-se.

Un bon educador és aquell capaç de veure i interpretar els somnis de cada nen