CURS DE COORDINACIÓ DE MENJADOR ONLINE

Els nostres cursos de Coordinador de menjador escolar

Fundació Santa Maria de Siurana ofereix formacions de Coordinació de Menjador escolar online a l’any.
Aquest curs consta de 40 hores teòriques.
La llengua vehicular és el català, els treballs es poden entregar en català o castellà.
Aquestes formacions us poden ajudar a obrir-vos nous camins professionals.

Inscriu-te al nostre curs:

Actualment no hi ha cap curs disponible

Disculpeu les molèsties, esperem tenir més cursos ben aviat!

Curs de Coordinador menjador

Sobre el curs

Curs per millorar i donar eines per desenvolupar millor la teva tasca educativa des del punt de vista d’un coordinador en menjadors escolars.

Destinataris

Aquest curs s’adreça especialment a totes aquelles persones que han cursat anteriorment el curs de Monitor de Menjador escolar o el Curs de Monitor d’activitats de lleure o amb experiencia en menjadors escolars.

Curs de Coordinador menjador
Objectius
  • Donar eines i recursos als coordinadors dels menjadors escolar.
  • Millorar la qualitat educativa en aquest espai, com també la gestió i la seva organització.
Què estudiaràs
  • Funcions de coordinació i gestió.
  • Projecte educatiu.
  • Planificació i organització.
  • Trastorns alimentaris.
  • Resolució de conflictes.
  • Marc legal i laboral.
Titulació
Certificat Acreditatiu d’Aprofitament emès pel centre de formació Escola de l’Esplai de Tarragona

FAQ

Algunes de les preguntes frequents que ens feu tenen una sencilla resposta aquí mateix.

Puc fer el curs encara que treballi?

Sí. Només has de disposar de l’horari per poder assistir a les classes.

Té sortida laboral?

Totes les formacions que us oferim tenen sortides laborals. El que passa és que depenem de l’oferta i la demanda que hi hagi en cada moment. El més important és que us formeu molt bé i tingueu bona predisposició laboral.

Què vol dir online?

Vol dir que la formació es fa des de casa teva o des d’on tinguis connexió a internet.
Entrareu a una plataforma virtual, on s’aniran penjant les classes, on penjareu els treballs i on tindreu accés a parlar amb el vostre tutor.

Ens facilitaran les pràctiques?

El Curs de Coordinador de menjador no necessita pràctiques.

A la Fundació Siurana de Santa Maria disposem de gran varietat de cursos de formació, tant en línia com presencials. Dins de Lleure Educatiu pots trobar cursos com: monitor de lleure infantil i juvenil, curs de director de lleiure infantil i juvenil, iniciació al lleure educatiu i voluntariat, activa't al lleure i monogràfics. L'Educació al lleure és un conjunt d'activitats i experiències que es fan en el lleure d'infants i joves amb intenció pedagògica fora de l'àmbit familiar i el currículum escolar. Això els ajuda a sortir de la seva zona de confort, adquirir habilitats socials, competències i sentint-se protagonistes de la seva pròpia vida. D'altra banda, també oferim cursos de lleure escolar com les nostres formacions de coordinador de menjador, de monitor de menjador, de vetllador escolar, curs de monitor de Ludoteca i monogràfics. Amb la finalitat de fer els nostres cursos el més accessibles possibles, oferim cursos 100% online. Això permet avançar des de la comoditat de les cases, al vostre ritme i amb el suport de tutors de manera virtual. Oferim cursos com el de Coordinador de Menjador Online, Monitor de Menjador, Curs de Vetllador Escolar i monitor de Ludoteca. Per aquells que volen una formació continuada, els monogràfics són lopció perfecta. En aquest grup, destaquem cursos com la manipulació d'aliments, l'autoestima com a fortalesa, transport escolar i iniciació a la llengua de signes. A més, oferim diferents monogràfics sota demanda a entitats o grups particulars amb un mínim de 10 alumnes com: pedagogia activa, supervivència a la naturalesa, educació i intel·ligència emocional, educació i ambient, regenerar-nos: perspectiva de gènere, xarxes i emocions, psicopatologia a l'aula. Els nostres tallers formatius sempre son una bona opció per formar-se.

El principi de l'educació és predicar amb l'exemple