On som

FUNDACIÓ SANTA MARIA DE SIURANA

CASA DELS CONCILIS
C/ de les Coques, 1C
43003 Tarragona

Horari

Dilluns a divendres: 09.00-13.00 h
Dilluns a dijous: 15.00-19.00 h

 

Envian's la teva consulta

 • Informació bàsica sobre Protecció de Dades:

  Responsable: FUNDACIO SANTA MARIA DE SIURANA
  Finalitat: Gestió de les dades necessàries per poder prestar els serveis per vostè sol·licitats.
  Legitimació: -El interessat va donar el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics. -El tractament és necessari per a l'execució d'un contracte en el qual l'interessat és part o per l'aplicació de mesures precontractuals. -El tractament és necessari per al compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament.
  Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
  Drets: Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació i supressió, així com uns altres que pugui tenir reconeguts, tal com es detalla a la informació addicional.
  Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web:
  O pot sol·licitar fullet explicatiu en el nostre establiment.
  En compliment de la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI CE), vostè ens autoritza a remetre-li per mitjans electrònics publicitat i comunicacions que puguin ser del seu interès i / o documents per a la correcta execució de la relació establerta.
  He llegit, entès i accepto la recollida de dades.
 • Llista d'espera L'informarem si s'anul·la alguna plaça d'aquest curs. Si us plau, deixi la seva adreça de correu electrònic a continuació.