CASAL SOCIAL D’ESTIU

Casal Social d’Estiu

Des de l’any 2013, la Fundació Santa Maria de Siurana organitza i dirigeix un casal social d’estiu donant cobertura a una vuitantena d’infants d’entre 3 i 12 anys.

Aquesta activitat pretén garantir la participació d’infants i adolescents, que es troben en situacions de risc, en activitats d’educació en el lleure. Tanmateix assegura un mínim de 2 àpats diaris (esmorzar i dinar).

L’educació, i l’educació en el lleure en particular, són agents claus en el creixement i desenvolupament dels infants.

Casal amb col·laboració del:

                           

Som un espai d’inclusió i de comprensió de les múltiples realitats, contribuint significativament a aprendre a ser, a fer, i a conviure en el món.

Vine a passar les vacances amb nosaltres!!

Tenim tot el mes d’agost per divertir-nos molt!

Jugarem, farem tallers, gimcanes, jocs de coneixença, curses d’orientació, treballs manuals, teatres, danses, excursions… i ens ho passarem d’allò més bé!!

}

Durada i lloc de realització

El casal es durà a terme del dia 1 al dia 31 d’agost de 2023 a  les  instal·lacions  del  Col·legi Vedruna Sagrat Cor de Jesús de Tarragona.

Participants

El casal és obert als nens i nenes de P3 a 6è de Primària d’entre 3 i 12 anys.

Horaris i setmanes

L’horari del casal és de dilluns a divendres de 9:00h a 15:00h.

*El 15 d’agost és festiu i no hi haurà casal

El casal s’organitza per setmanes, de manera que cada participant podrà inscriure’s a una, dues, tres, quatre o a les cinc setmanes.

S’estudiarà cas a cas la  possibilitat de finançar completament o parcial el cost del casal

Activitats

El casal està ambientat amb un únic centre d’interès durant tot el mes tot i que cada setmana es realitzen activitats diferents.

L’activitat s’inicia el dimarts 1 d’agost amb la presentació als infants del centre d’interès i finalitza el dijous 31 d’agost amb una festa de cloenda.

Què cal portar?

– Roba còmoda i d’esport

– Cantimplora amb aigua

– Una bata o una samarreta per a fer els tallers i no embrutar-se

– Equipament adequat per les excursions i sortides

* No s’ha de portar menjar

Què inclou el casal?

El  casal  inclou  totes  les  activitats  programades  de  dilluns  a  divendres, l’esmorzar i el dinar diari, les excursions i l’assegurança d’accidents i responsabilitat civil.

Les excursions i sortides

Es faran  diverses  excursions  i  sortides  a  llocs  d’interès  de  la  ciutat  de Tarragona i esporàdicament pels seus voltants.

Organització

El casal d’estiu està organitzat per la Fundació  Santa  Maria  de  Siurana, entitat  amb  més  de  50  anys d’història en el món de les colònies i els centres d’esplai.

Reunió de famílies

La  reunió  es  realitzarà  a  la  Seu  de  la  Fundació  Santa Maria de Siurana (C/ de Sant Pau, 4 – Tarragona) el dijous 27 de juliol a les 19:00h.