A la Fundació Santa Maria de Siurana i a l’Escola de l’Esplai de Tarragona, pensem que la nostra tasca com a educadors, no acaba quan els nostres alumnes ja tenen el seu títol. Volem acompanyar-los una mica més enllà i facilitar la dura tasca de trobar feina.

Per això aquí anirem publicant les demandes que ens arribin de feines relacionades amb les nostres formacions, perquè alumnes i exalumnes us en pugueu beneficiar.

Molta sort i recordeu destacar per tot el que heu après amb nosaltres!

Feina Monitor menjador a AlimentArt

El Campus d’Estiu es tracta de la 38ena edició d’un campus multiesportiu, dirigit a joves d’entre 4 i 18 anys, amb l’objectiu de gaudir de l’esport i l’estiu. Perquè això sigui possible necessitem monitors/es i vetlladors/es de pràctiques, així com voluntaris i voluntàries,  que ens ajudin a realitzar aquest projecte mentre desenvolupen les seves competències i aprenen treballant a un campus amb experiència.

El Campus SEA es tracta de l’únic campus esportiu dirigit a joves amb necessitats educatives especials, un projecte amb molta il·lusió que es realitzarà per segon any consecutiu. Per aquest campus necessitem voluntaris i professionals que tinguin experiència com a monitors/es o vetlladors/es, especialment que hagin treballat amb necessitats especials. També valorem la participació d’alumnat de pràctiques.

Ambdós campus es realitzen a les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona (antiga laboral). 

Les dates del campus són del 27 de juny al 22 de juliol i l’horari és de 9:00h a 13:30h.

Contacta amb nosaltres a través de tecnic@adtorreforta.com i fes-nos arribar el teu currículum. 

Feina Monitor menjador a AlimentArt

Cada estiu es poden realitzar programes estivals de manera individual o per als grups que ho sol·licitin, ja sigui a l’EIC Salou o a l’EIC Andorra.

Els programes són variats i pensats per aprofundir en el coneixement d’idiomes amb activitats lúdiques, esportives, culturals i acadèmiques.

S’adrecen a alumnat de l’escola, d’altres escoles del territori o d’altres països que volen aprofitar l’estiu per aprendre en un entorn lúdic i saludable. També són recomanables per a alumnes nous que acaben d’arribar i necessiten millorar el nivell d’idiomes per adaptar-se al proper curs escolar a l’EIC.

Les activitats del Summer Camp són molt diverses i engrescadores: robòtica, circ, hípica, natació, nàutica, judo, cinema, excursions o programes intensius d’idiomes.

Vacant com a director de lleure per Summer Camp.

Més info: aquí.

Els interessats poden contactar amb nosaltres en aquest correu: recruitment@escolainternacional.org.

Feina Monitor menjador a AlimentArt

Busquem monitors de lleure.

  • Lloc de treball: centre d’oci i natura Diadegranja.com
  • Població: Reus.
  • Horari: Horaris de matí i tarda de dilluns a divendres i/o caps de setmana. De març a octubre, i amb possibilitat de continuar la resta de l’any.

Busquem persones amb la titulació de monitor:

  • Que li agradi la natura i els animals.
  • Caràcter obert, empàtic i comunicatiu, amb sensibilitat i paciència en el tracte als infants.
  • Actitud d’aprendre.
  • Iniciativa, curiositat per l’entorn i disposició a l’acció.

Els interessats poden enviar cv a l’email hola@diadegranja.com.

Feina Monitor menjador a AlimentArt

Director de lleure LM Idiomes

Acadèmia d’idiomes de Lleida busca director/a de lleure pel juliol 2022. El centre durà a terme unes colònies d’estiu de torns de 8 dies en una casa de colònies de Catalunya, en concret 2 torns de 25 alumnes en cada torn. Les colònies són immersió en anglès i sempre al voltant d’una temàtica.

És per això que busquem un director/a de lleure que es vulgui unir al nostre equip de treball per preparar aquest projecte i dur-lo a terme durant el mes de juliol.

Lloc: Acadèmia de Lleida. Les colònies es duran a terme a una casa de colònies de Catalunya a determinar.

Dates: Del 9 al 24 de juliol

Condicions de treball: Preu a consultar amb empresa – Tots els àpats inclosos durant tota l’estada I pagament de suplement per responsabilitat com a director/a d’un grup de 25 nens.

Correu: laia@lmidimes.com

Persona de contacte: Laia Navarro

Telèfon: 973 98 22 37