Què cal saber per afrontar la calor quan tens criatures?

Els infants són un dels col·lectius més vulnerables per estar exposat a les altes temperatures. En l’onada de calor que estem vivint és important prendre precaucions i anticipar-te a què les criatures es puguin veure afectades i causar-li’s un cop de calor, per això avui us portem uns tips per ajudar-vos a afrontar la calor amb criatures.

Pel que fa als nadons, el seu sistema de regulació de temperatura encara és immadur, per això s’ha de tenir especial cura i estar pendent de la seva bona hidratació.

 

Evita les hores puntes

Evita les hores de més calor, generalment entre la una i les cinc de la tarda, per fer-ho procura que els teus fills no practiquin activitats en les hores més caloroses i molt menys si requereixen un esforç físic.

 

Protecció

Protegir els teus fills de la calor és tot un encert. Si et trobes a l’exterior, es recomana fer servir protecció pel cap, per exemple un Barret transpirable. Per altra banda, les cremes de protecció solar, són indispensables per protegir del sol durant tot el dia i si ho acompanyem de roba fresca, lleugera, àmplia, que transpiri i de colors clars millor, ja que ens ajuda a atraure menys la calor.

 

Hidratació constant

Hidratar-se abans de tenir set, és la clau. La hidratació constant dels infants és fonamental a l’estiu, veure aigua, sucs naturals o menjar fruita i verdures ajuden a tenir el cos hidratat.

 

Finalment, mantenir la casa fresca ajuda a suportar millor la calor en els infants i en el cas en què el teu fill o filla sofreixi un cop de calor acudeix a un metge com més aviat millor perquè li diagnostiqui i li doni el tractament adequat.

Gaudeix d’un estiu únic amb els teus infants.