Material

 

Teniu material no fungible (paracaigudes, projector, equip de so, tendes de campanya…etc) al vostre esplai que creieu que està infrautilitzat? Voleu oferir-lo perquè altres també el puguin utilitzar? Necessiteu alguna cosa per una activitat puntual que se us escapa del vostre pressupost? Doncs aquest és el vostre lloc! Aquí trobareu material d’altres centres que podreu utilitzar.

Si voleu aportar o demanar nou material escriviu-nos a bancderecursos@fundaciosiurana.cat i indiqueu si hi ha alguna condició per cedir el material (horaris, fiança, etc). Entre tots aconseguirem un gran banc de material!!!

 

Material disponible

 

Material Propietat Característiques/Condicions
Projector FCEC 2 unitats disponibles. No disponible al juliol. Fiança 60 € (Es retorna al tornar-lo si tot està correcte.)

 

Tendes FCEC 2 unitats de 4 places. Tipus iglú. Fiança 10 € (S’han de retornar netes perquè es retornin).

 

Paracaigudes

 

Esplai Esquirols
Màquina de fum Esplai Sant Pau La màquina es lloga per 5€ la setmana, els diners són per a compensar el consum de líquid del dipòsit. La màquina s’entregarà amb el dipòsit ple (valorat en 16,95€) i es suposa un consum “normal” de líquid. Si es consumeix tot el dipòsit s’haurà de contribuir en la compra de més líquid de fum. O si el necessiteu, el podeu comprar al BAUHAUS de Tarragona.Abans de recollir la màquina de fum es comprovarà el seu funcionament.

L’Esplai que la reculli es fa responsable de la màquina i si no la retorna o no funciona correctament quan es retorni, haurà de comprar-ne una de nova i igual.

 

Llum tipus sirena Esplai Sant Pau Llum de sirena de color groc tipus les llums d’emergència de les
ambulàncies. L’esplai que la reculli
s’ha de comprometre a retornar-la en les mateixes condicions en les que es
va donar o a comprar una de nova.

 

Torna cap a dalt